Hej gott folk!

Vi vill i all enkelhet säga TACK till er som deltog, arbetade och alla supporters
som gjorde SkeCon möjligt detta år. Vi hoppades att ni hade det trevligt och roligt med alla de olika aktiviteterna som fanns och gemenskapen med övriga deltagare.
I år hade vi inte tur med vädret utomhus men inomhus var det en trevlig och gemytlig stämning.
Vi Arrangörer hade en rolig upplevelse att få träffa och prata med er om SkeCon. Det betyder jättemycket för oss och för att vi vill att ni ska får uppleva ett mysigt konvent!

Vi vill rikta ett stort TACK till alla funktionärer. Ni ställde upp och gjorde ett fantastiskt arbete och ni känns som en enda stor trevlig SkeConfamilj.
Tack till försäljare och alla i artist alley som hade bra saker till visning och försäljning. Tack till Gardet som skötte om säkerheten på ett exemplariskt sätt. Tack till Dunderpatrullen, UPDC och DJ OmniCorez för era fantastiska uppträdanden. Tack till teknikgänget för ljud och ljusupplevelsen.
Tack till gänget på restaurang Älvy för er hjälp med fika och lokaler. Tack till Campus Skellefteå, Fritid Skellefteå och Skellefteå Kommun för stöd och support. Tack till Nordsken, Ica Kvantum, ÖoB och VTT för hjälp med saker, prylar och varor och slutligen återigen ett mycket STORT tack framför allt till ER besökare!

Tack och hoppas vi ses igen!

Kontaktperson: SkeCon Telefonnummer: +46768044324 Epost: info@skecon.se Stad: Skellefteå